LES NOSTRES FOTOS DE TERCER
Aquesta quinzena treballam les parts de la Terra i la Hidrografia. Estudiam els conceptes amb jocs per grups. Així és molt més fàcil aprendre aquestes paraules tan difícils!SETMANA CULTURAL: Veim l'obra de teatre "El gegant, la Donzella i el Fill del pescador". Va ser molt original i entretinguda. 

DIPLOMES DE BON LECTORS
Enhorabona a tots els premiats!VISITA DE PARES.
La mare d'en Julià en va fer gaudir d'un matí amb l'elaboració del taller de pa, on aprenguérem que hi ha diferents de farines i tipus de pans. Realitzàrem tot el procés d'elaboració, del principi fins al final: berenar de pa amb xocolata. MOLTES GRÀCIES, XISCA! Per veure les fotos, clic aquí.


Excursió: Visita a LA SEU. Degut al dia de pluja no vàrem poder fer gaire volta pel casc antic. Vàrem visitar el Museu Diocesà i vàrem conèixer la llegenda del Drac de na Coca. Després berenàrem al parc que hi ha a les murades. Finalment vàrem visitar la Seu, on aprenguérem molt de la monitora Marta. Per veure fotos, clic aquí.


REBEM LA VISITA DEL PARE DE NA LUNA I NA LÉA, QUE ENS EXPLICA EL FUNCIONAMENT DE LA TUBA I ENS FA UN CONCERT. FANTÀSTIC!

DIPLOMES LECTORS DEL PRIMER TRIMESTRE
Feim matemàtiques divertides

Hem duit un objecte per parlar d'ell a classe.

ENS RELAXAM.
TOTS SOM IMPORTANTS. LES NOSTRES DECISIONS ENS AFECTEN A TOTS.

FESTA DE FI DE CURS

Com ja és tradició, en acabar el curs tots participam a preparar les festes que feim dins les classes. Després de l'esforç que feim al ...